Під Виноградовом виявили велику підземну нарколабораторію з вирощування коноплі

30.09.2021 18:21 КРИМІНАЛ

 

29 вересня правоохоронці провели обшук в одному із прикордонних сіл Закарпаття, неподалік Виноградова. На території господарства, яке належить 48-річному фермеру, виявили дві підземні нарколабораторії.


Спочатку поліцейські обшукали тепличне фермерське господарство, проте знайшли лише кілька стебел коноплі. Ретельніше оглянувши територію, правоохоронці виявили люк до таємного сховку, який був розташований у приміщенні, де утримувалися свійські тварини.

Під землею чоловік викопав та обладнав два приміщення, технічно оснащені для вирощування коноплі. Посіви були обладнані системою крапельного поливу, кондиціонерами та витяжками, пристроями, що збагачували теплицю киснем, датчиками вимірювання рівня світла, тепла, вологи і кислотності ґрунту.

Правоохоронці вилучили 684 стебла коноплі. Всі рослини елітних сортів з високим вмістом тетрагідроканабінолу. На чорному ринку вартість продукції з цих рослин склала би не менше 5 мільйонів гривень.

В ході обшуків також вилучено 300 грамів висушеної наркотичної речовини, насіння для майбутніх врожаїв та пістолет.

Організатора наркоплантації помістили до ізолятора тимчасового тримання. Злочинцю інкримінують "незаконний посів або вирощування рослин коноплі у кількості більше 50 рослин". За такі дії йому загрожує до семи років позбавлення волі, повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат