Підприємця з Хустщини викрили на підробці міжнародних свідоцтв про вакцинацію від COVID-19

29.09.2021 16:17 КРИМІНАЛ

Оперативники міграційноі поліції спільно з дізнавачами провели обшук в офісі підприємця, який фігурує у справі щодо підробки ковідних документів. З’ясувалося, що 25-річний підприємець з Хустщини причетний до підробки свідоцтв про вакцинацію від COVID-19.

Офіційно чоловік займається підготовкою документів для виїзду та працевлаштування за кордоном. Згодом, коли через карантин в дію вступили нові обмеження, фігурант включив до переліку своїх послуг нелегальну видачу свідоцтв про вакцинацію. Підроблене свідоцтво коштувало 50 доларів США, а весь пакет документів, необхідний для виїзду за кордон, –   200 доларів.

В результаті обшуків за місцем роботи фігуранта поліцейські вилучили з офісу вісім міжнародних свідоцтв про вакцинацію від COVID-19 з печатками медустанов та підписами лікарів, а також комп’ютерну техніку з наявними електронними бланками вказаних документів.

В поліції за цим фактом відкрито кримінальне провадження за   "підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів". За такі дії фігурантові загрожує покарання від штрафу до обмеження волі на строк до двох років.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат