Правоохоронці викрили мешканця Мукачева на вимаганні 20 тисяч гривень

23.01.2021 21:03 КРИМІНАЛ

23 січня, правоохоронці провели негласні слідчі розшукові дії, в результаті яких затримано вимагача грошей у 46-річного мешканця міста Хуст.

50-річний мукачівець налагодив схему вимагання коштів, залучивши до цього кількох посередників. Спочатку мукачівець чинив на потерпілого психологічний тиск. Від його імені хустянину телефонували та погрожували фізичною розправою у випадку невиплати 20 тисяч гривень.

Через кілька днів після телефонних погроз житель Хуста зустрівся в Мукачеві з вимагачем та його спільником. Там, під час з’ясування причин вимагання грошей, між потерпілим та вимагачами виникла бійка. Хустянину нанесли тілесні ушкодження, після чого 50-річний мукачівець відібрав автомобіль потерпілого.

За повернення транспортного засобу зловмисник вимагав грошовий переказ – понад 20 тисяч гривень на вказаний ним банківський рахунок. Саме після перерахунку потерпілим грошових коштів, правоохоронці затримали зловмисника.
Фігуранта справи поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне йому загрожує до семи років ув’язнення. Слідчі встановлюють інших осіб, причетних до злочину, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат