На Закарпатті масштабна спецоперація силовиків: затримали банду рекетирів (ВІДЕО)

01.06.2021 13:22 КРИМІНАЛ

Співробітники кількох підрозділів силових структур провели масштабну спецоперацію по затриманню банди рекетирів

Як повідомили в Нацполіції, всього було проведено 23 обшуки, на які задіяли 60 екіпажів поліції. Обшуки проводилися і на території Львівщини. У бандитів вилучили цілий арсенал зброї, автомобілі, наркотики та гроші і прикраси.

Всі затримані є мешканцями Закарпаття. Їх підозрюють у багатьох злочинах - вимаганню, викраденню людей, збройних сутичках, розбоях.

В аеропорту Львова було затримано кримінального авторитета Артура Пашкуляка. Згодом у Мукачеві було затримано ще трьох його спільників. Та, як виявилося, це були лише невеличкі елементи масштабної спецоперації.

Як ми повідомляли, у Мукачеві стався збройний напад на помічника колишнього народного депутата Михайла Ланя - Артура Пашкуляка. Тоді навіть поміняли керівництво місцево поліції. Згодом в організації нападу було звинувачено В'ячеслава Швардака та В'ячеслава Герцовського.

Однак через рік суд виправдав Швардака та Герцовського, а от сам Пашкуляк впав у немилість.

За інформацією, яку повідомили у правоохоронних органах, Пашкуляка підозрюють у вбивстві Руслана Русина, який зник у вересні 2020 року. Окрім того, Пашкуляка та його спільників підозрюють у викраденні відомого мукачівського музиканта.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат