Поліція Рахова розпочала розслідування за фактом нападу на поліцейських

09.01.2020 12:40 КРИМІНАЛ

У Рахові під час документування вуличної бійки один із її учасників, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, кинувся з ножем на поліцейських. Аби зупинити нападника, правоохоронцям довелося застосувати табельну вогнепальну зброю та спецзасоби. Хулігана затримано, за даним фактом розпочато досудове розслідування.

Учора, 8 січня, близько 21-ї години в поліцію Рахова надійшло повідомлення про вуличну бійку.

На місце події прибула група реагування патрульної поліції та наряд поліції охорони. Коли правоохоронці опитували потерпілого, з’явився невідомий у капюшоні з ножем. З криками «Я вас уб’ю!» чоловік кинувся на поліцейських. На застереження правоохоронців не реагував, а зупинився лише після того, як один із поліцейських застосував табельну вогнепальну зброю, зробивши попереджувальний постріл в повітря.

Нападника затримали і в наручниках доставили у відділення поліції. Знаряддя скоєння злочину – ніж - вилучено.

Хуліганом виявився 24-річний житель Рахова. Молодий чоловік був п’яний, медекспертиза виявила в нього 2,15 проміле алкоголю.

Дана подія внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, попередня правова кваліфікація – ч.1 ст.345 Кримінального кодексу України (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу). Обставини інциденту з’ясовують слідчі Рахівського відділення поліції. Вирішується питання про оголошення підозри та обрання фігурантові справи міри запобіжного заходу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат