На Закарпатті затриманим за вимагання та хуліганство членам злочинної групи оголошено про підозру

20.03.2020 19:10 КРИМІНАЛ

Поліцейські провели 14 санкціонованих обшуків за місцем проживання підозрюваних та осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності даного угруповання. Вилучено речі, які мають значення для слідства.

Ми повідомляли, що 19 березня, в Ужгороді правоохоронці затримали злочинну групу осіб, які фігурують у кримінальних провадженнях щодо вимагання грошей та вчинення хуліганських дій із застосуванням зброї. Йдеться про чотирьох мукачівців віком від 25 до 40 років.

Затримані вимагали від потерпілого плату за неіснуючий борг - 15 тисяч доларів. А у випадку відмови - погрожували розправою.

Під час документування злочинної діяльності цих осіб поліцейські встановили їх причетність до вчинення хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї. 17 березня в Мукачеві вони напали на місцевого жителя, нанесли йому тілесні ушкодження та побої, а для залякування здійснювали постріли в повітря. Все це відбувалося біля житлового будинку.

За обома фактами в поліції відкриті кримінальні провадження. Затриманим вже оголошено про підозру у скоєнні вказаних злочинів. Наразі вони перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Окрім того, поліцейські провели обшуки за місцем проживання даних осіб та осіб, які можуть бути причетні до злочинної діяльності даного угруповання. Вилучено речі, які будуть мати значення в ході доказування вини затриманих.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат