На Ужгородщині скоєно розбійний напад на будинок жителя району

01.10.2020 19:45 КРИМІНАЛ

1 жовтня, до поліції надійшло повідомлення про напад на помешкання жителя Ужгородщини. Заявник повідомив, що у будинку на момент злочину перебувала його 18-річна донька. Це сталося у селі Циганівці.

Озброєний пістолетом чоловік, погрожуючи зброєю, заволодів наявною в будинку готівкою у сумі близько 50 тисяч гривень та втік з місця злочину. За описом дівчини, зловмисник був у темному спортивному костюмі, масці та рукавичках. Також, з її слів, у нього був спільник, який привіз нападника.

Працівники кримінальної поліції Ужгородщини одразу ж склали орієнтування та розпочали пошуки зловмисників. Невдовзі у мікрорайоні Горяни поліцейські помітили чоловіка схожого за описом на нападника. Побачивши правоохоронців, останній почав утікати через поле. Двоє поліцейських переслідували його півтора кілометри та у підсумку затримали. У цей час оперативники Головного управління поліції Закарпаття спільно з колегами з району, встановили місце перебування спільника, який дочікував свого товариша в машині у попередньо визначеному місці.

Особи фігурантів встановлено. Йдеться про 29-річного жителя села Розівка Ужгородського району та 40-річного мешканця Ужгорода. Обидва неодноразово судимі за вчинення майнових злочинів.

У фігурантів вилучено зброю, гроші та металевий ломик. Обох поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне затриманим загрожує до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Офіційний сайт Головного управління Національної поліції в Закарпатській області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат