На Ужгородщині чоловік стріляв у поліцейських

26.09.2020 15:21 КРИМІНАЛ

Це сталося у селі Руські Комарівці під час проведення санкціонованого судом обшуку в помешканнях підозрюваного у викрадені автомобіля. Обійшлося без трагічних наслідків. Стрільця одразу ж знешкодили та затримали, його поміщено до ізолятора тимчасового тримання.

У селі Руські Комарівці група осіб викрала у місцевого жителя автомобіль ВАЗ-2105. Після звернення до поліції оперативники встановили, що до незаконного заволодіння транспортним засобом можуть бути причетні троє односельців потерпілого віком 53, 35 і 25 років. Для виявлення та фіксації доказів поліцейські звернулися з клопотанням до суду для отримання дозволу на обшук помешкання фігурантів.

Під час обшуків один із зловмисників, а саме 35-річний чоловік, здійснив кілька пострілів із пневматичної зброї. Внаслідок цього працівник роти поліції особливого призначення отримав гематоми грудної клітки. Загрози його життю та здоров‘ю немає. Стрілка було негайно знешкоджено та затримано.

Усіх підозрюваних у викрадені авто затримано. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу. Крім відповідальності за викрадення авто, стрілець відповідатиме ще й за статтями "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу" та "Незаконне поводження зі зброєю", повідомляє пресслужба поліції.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат