На Ужгородщині контрабандисти перекидали сигарети через кордон за допомогою катапульти

16.08.2020 15:41 КРИМІНАЛ

У протиправну діяльність намагалися втягнути прикордонників.

15 серпня було викрито канал незаконного переміщення тютюнових виробів через державний кордон. Його налагодив мешканець Ужгорода та колишній старший офіцер штабу Чопського прикордонного загону. До своєї протиправної діяльності за грошову винагороду планувалося залучити військовослужбовців та керівництво одного з відділів прикордонної служби.

В безпосередній близькості від лінії державного кордону було виявлено 28 560 пачок сигарет, автомобіль УАЗ та технічне спорядження, призначене для перекидання тютюнових виробів через кордон (катапульта). Колишньому старшому офіцеру штабу Чопського прикордонного загону, який пропонував та надав керівнику прикордонного підрозділу неправомірну винагороду в розмірі 4000 доларів США за сприяння в незаконному переміщенні тютюнових виробів через кордон, оголошено підозру у скоєнні злочину та обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою до суду.

Крім того, під час обшуків у об’єктів кримінального правопорушення за місцями проживання виявлено та вилучено - транспортний засіб УАЗ із модифікаціями та пристроями, радіокерований БПЛА, рації, прилади нічного бачення, а також пристрої, ймовірно призначені для негласного отримання інформації (фотопаси). Крім того, було виявлено інші матеріали, призначені для упаковки та транспортування тютюнових виробів.

ДПСУ.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат