На Іршавщині раніше судимий обікрав своїх родичів

24.07.2020 11:26 КРИМІНАЛ

У селі Вільхівка Іршавського району раніше судимий молодий чоловік обікрав будинок своїх родичів. Це сталося 23 липня.

До будинку 41-річної жительки села через незачинену кватирку проникли невідомі особи й викрали гроші та акустичну систему з колонками.

Як встановили розшуковики, в будинок своїх родичів проник місцевий 30-річний чоловік, який вже притягався раніше до кримінальної відповідальності за скоєння майнових злочинів. Зловмисник скористався тим, що господиня оселі пішла на роботу, забувши зачинити кватирку. Через вікно крадій проник у приміщення, перевернув у кімнатах все верх дном, знайшов у шафі гроші. Забрав також акустичну систему. Потерпіла викликала поліцію.

Даний злочин працівники кримінальної поліції Іршавського відділення розкрили за гарячими слідами завдяки допомозі небайдужих громадян, які надали важливу інформацію щодо особи ймовірного крадія.

Речовий доказ - викрадену акустичну систему поліцейські вилучили та повернули власниці. Однак викрадені кошти крадій встиг потратити.

Фігуранта справи затримано й поміщено до ізолятора тимчасового тримання. Вирішується питання про повідомлення йому про підозру в скоєнні кримінального правопорушення та обрання судом запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. У ході досудового розслідування також перевірятиметься його можлива причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.  

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат