На Хустщині "збирачі металобрухту" обікрали пенсіонерів

21.07.2020 18:38 КРИМІНАЛ

Це сталося у селі Стеблівка, троє чоловіків, під приводом купівлі металобрухту, викрали від пенсіонерів 12 тисяч гривень і втекли на автомобілі. Фігурантів злочину розшукали на Іршавщині.

20 липня, двоє пенсіонерів впустили на власне подвір’я трьох збирачів металобрухту. Злочинці запропонували 81-річній господині за наданий металобрухт 700 гривень. Проте розраховувалися купюрою 1000 гривень. Доки пенсіонерка відволіклася пошуком здачі, один із злочинців зайшов до спальної кімнати будинку і викрав заощаджені пенсіонеркою та її чоловіком   12 тисяч гривень. Крадіжку подружжя помітило лише після того, як троє чоловіків поїхали. Пенсіонер запам’ятав марку авто і одразу повідомив про злочин у поліцію.

Правоохоронці оголосили план «Перехват», орієнтованими були поліцейські і сусідніх районів. Зрештою ВАЗ-2101 був помічений на території Іршавщини. У результаті злагодженої роботи правоохоронців, трьох крадіїв розшукали. Наразі 18-ти, 30-ти та 22-річний   жителі села Білки Іршавського району надають пояснення в Хустському відділі поліції.

Частину грошей, викрадених у пенсіонерів, правопорушники встигли витратити, повідомляє пресслужба поліції Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат