На Ужгородщині правоохоронці виявили масштабну оборудку з   незаконного видобування річкового гравію

27.06.2020 16:48 КРИМІНАЛ

 

Прокуратура погодила підозру підприємцю, який, прикриваючись створенням штучного озера, незаконно облаштував кар’єр на 10-ти гектарах землі.

За процесуального керівництва Ужгородської місцевої прокуратури повідомлено про підозру місцевому приватному підприємцю, який організував і налагодив роботу нелегального кар’єру з видобутку піщано-гравійної суміші на 10 га сільськогосподарських земель.

Прикривав свою незаконну діяльність бізнесмен під виглядом створення штучного озера на землях сільськогосподарського призначення.

Загалом, як встановлено, підприємець самовільно вирив котлован на шести земельних ділянках загальною площею близько 10 га. Незаконно видобуту піщано-гравійну суміш він збував місцевим фірмам.

Згідно отриманих результатів експертизи, таким чином підозрюваний встиг видобути 8 тис м. куб гравію загальною вартістю близько 6,6 млн грн.

Експерти засвідчили, що вказана діяльність призвела до негативного впливу на гідрологічний та екологічний стан річки Уж, неподалік якої усе це відбувалось.

За інф. пресслужби прокуратури

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат