На Закарпатті поліцейські притягнули до відповідальності чергових порушників карантину

26.06.2020 11:35 КРИМІНАЛ

Поліцейські за період карантину склали понад сотню адміністративних протоколів на закарпатців, які не дотримувалися встановлених обмежень.

З початку введення карантинних обмежень працівники закарпатської поліції склали понад сотню адміністративних протоколів. Переважно порушення фіксувалися в закладах торгівлі.

Так, 24 червня, в одному з райцентрів області працівники поліції склали відповідні матеріали на директора місцевого ринку. Раніше правоохоронці вже попереджали його про необхідність дотримання всіх санітарних вимог. Оскільки на зауваження керівник підприємства не відреагував, на директора складено адміністративний протокол. Тепер йому загрожує штраф у розмірі понад 34 тисячі гривень.

Окрім цього було виявлено грубе порушення карантинних обмежень і в Ужгороді. Там була зафіксована робота одного з приватних центрів розвитку дітей. Під час візиту правоохоронці виявили у приміщенні 34 дитини. Такими діями власники наражали на небезпеку малолітніх дітей. Керівництву закладу, як і у попередньому випадку, загрожує штраф від 34 до 170 тисяч гривень.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат