У Ясіня чоловіка змусили викрасти вантажний автомобіль

23.03.2019 21:35 КРИМІНАЛ

 

Вчора, 22 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення   від 20-річної жительки смт. Ясіня Рахівского району. Жінка повідомила, що до неї додому зайшли невідомі чоловіки, які побили її 35-річного чоловіка, заштовхали його в автомобіль та вивезли в невідомому напрямку.

Слідчо-оперативна група, спільно з групою швидкого реагування, працівниками сектору кримінальної поліції та дільничними офіцерами поліції, негайно розпочали оперативно-розшукові заходи і розшукали підозрюваних у злочині.

Як з’ясували правоохоронці, четверо місцевих мешканців, віком 30-46 років, викрали свого односельця, силою заштовхавши його в автомобіль «Mitsubishi Pajero», а потім змусили його перевезти вантажний автомобіль «ЗІЛ» із території одного з приватних підприємств у визначене ними місце.

Обидва автомобілі – «Mitsubishi Pajero» та «ЗІЛ-131» правоохоронці вилучили та помістили на штрафмайданчик відділку поліції.

За фактом злочину слідчі Рахівського відділення поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 2 статті 146 Кримінального кодексу України (Незаконне позбавлення волі або викрадення людини). Двом із підозрюваних у злочині — 33-ох та 46-річному жителям Ясіня вже оголосили про підозру в скоєнні кримінального правопорушення. Інші фігуранти справи надають показові свідчення. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат