На Виноградівщині нетверезий водій збив насмерть велосипедиста

16.12.2019 15:30 КРИМІНАЛ

У селі Тисобикень Виноградівського району водій автомобіля «Mercedes Benz ML-class» здійснив наїзд на велосипедиста. Місцевий мешканець   від отриманих травм помер на місці.

Це сталося 15 грудня. Правоохоронці встановили, що водій автомобіля «Mercedes Benz», рухаючись по вул. Ілони Зріні   не впорався з керуванням та допустив зіткнення із велосипедистом, котрий їхав у попутному напрямку. Після наїзду водій з місця пригоди втік.

Водія та транспортний засіб, на якому було скоєно наїзд, розшукали. Правопорушником виявився 46-річний місцевий мешканець. Чоловік керував машиною у стані алкогольного сп’яніння.

Внаслідок аварії загинув 45-річний односелець водія. Винуватця смертельної ДТП затримано.
_________________________________

Прес-служба поліції також повідомляє, що затримано також учасника іншого смертельного ДТП, яке трапилося 14 грудня на Іршавщині. Нагадаємо, що автомобіль Volkswagen Passat у селі Луково зіткнувся із зупинкою. У авто перебували двоє - 30-річний житель Білок та 17-річна жителька Броньки. Дівчина від отриманих травм загинула. Чоловік стверджував, що керувала автомобілем загибла. Чоловіка затримали і оголосили підозру в скоєнні кримінального правопорушення, що спричинило смерть. Встановлено, що чоловік керував авто у стані сп‘яніння.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат