Прокуратура домоглася засудження двох крадіїв

13.12.2019 20:49 КРИМІНАЛ

Злочинці з Тячівщини та Хустщини проведуть за гратами 5 та 6 років.

За апеляційною скаргою прокуратури 22-річного мешканця с. Руське Поле Тячівського району засуджено до 5 років позбавлення волі.

У березні 2018 року злодій проник до приватного будинку, та викрав рушницю й інші речі. В подальшому, вже у липні того ж року, чоловік викрав квадроцикл із приватного будинку іншого потерпілого.

Тячівським райсудом обвинуваченого визнано винним у інкримінованих злочинах та засуджено до 5 років позбавлення волі, але тут же було звільнено від відбування покарання із встановленням іспитового строку терміном на 2 роки.

У апеляційній скарзі прокуратура наполягала на тому, що призначене покарання не відповідає ступеню тяжкості, а визнання ним вини під тиском беззаперечних доказів, свідчить про його спробу уникнути справедливого покарання.

Врахувавши усі надані докази, колегією суддів Закарпатського апеляційного суду було призначене остаточне покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.

* * *

Прокурором Хустської місцевої прокуратури доведено вину раніше неодноразово судимого за майнові злочини 28-річного мешканця Хуста у вчиненні серії крадіжок та незаконному проникненні до житла.

Хустянин викрадав з приватних помешкань ювелірні вироби та готівку. У жовтні 2018 року, під час перебування у монастирі, він вкрав золоті каблучки, ланцюжки та сережки з однієї з ікон. Загалом, прокурором доведено вину обвинуваченого у 7 епізодах.

Врахувавши усі надані докази, Хустським районним судом визнано винним обвинуваченого у інкримінованих злочинах та засуджено до 6 років позбавлення волі.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат