Поліція затримала організовану злочинну групу, яка займалася збутом наркотиків на Мукачівщині

02.12.2019 20:24 КРИМІНАЛ

29 листопада правоохоронці викрили учасників організованої злочинної групи в складі п’ятьох жителів Мукачева, які займалися розповсюдженням наркотиків на території міста та району.

Під час проведення оперативних закупок наркотичних речовин було затримано двох жителів Мукачева віком 20 та 19 років. Під час обшуків у затриманих було вилучено наркотичні засоби та виручені за них гроші.

Загалом вдалося знешкодити організовану злочинну групу в складі п’ятьох жителів міста, які займалися збутом метамфетаміну та марихуани.

Ватажком даного злочинного угруповання є 27-річний житель Мукачева. У минулому дана особа вже притягалася до кримінальної відповідальності за незаконне зберігання наркотиків.

До складу групи також входили чотири жителі Мукачева віком 19-23 років. Наркоділки чітко розподілили між собою ролі. Один винаймав у Мукачеві квартиру, на якій збували наркотики. Інші підшуковували надійних клієнтів. А організатор займався придбанням «товару» в осіб із кримінальних кіл краю, яких тепер встановлюють правоохоронці.

Під час обшуків в учасників злочинної групи поліція вилучила наркотичні засоби, електронні ваги, гроші, автомобілі тощо.

Попередньо, учасників злочинної групи затримали в порядку ст.208 КПК України й помістили в ізолятор тимчасового тримання.

Сьогодні, 2 грудня, суд обрав трьом підозрюваним у наркозлочині, міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави – від 160 до 480 тисяч гривень. З приводу ще двох фігурантів, міра запобіжного заходу для них обиратиметься завтра, 3 грудня.

Підозрюваним загрожує позбавлення волі на строк від 5 до 10 років з конфіскацією майна, повідомляє Відділ комунікації поліції Закарпатської області.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат