Поліція Ужгорода встановлює обставини інциденту з побиттям правоохоронцями велосипедиста

29.11.2019 23:57 КРИМІНАЛ

Керівництво Головного   управління Нацполіції Закарпатської області ініціювало перевірку за фактом   імовірного   конфлікту між двома працівниками   поліції та ужгородцем. До встановлення обставин події залучено працівників інспекції з особового складу ГУНП та   Департаменту внутрішньої безпеки

Сьогодні,   29 листопада,   у засобах   масової   інформації було   оприлюднено публікації щодо побиття працівниками поліції велосипедиста на вул.Одеській в м.Ужгород.  

Керівництво поліції негайно відреагувало на повідомлення та ініціювало ретельну перевірку інформації. На даний момент встановлено , що   близько опівночі до приймального відділення міської   лікарні звернувся 32-річний ужгородець. Проте від надання допомоги та госпіталізації чоловік   відмовився.   Заяви до поліції щодо спричинення йому тілесних ушкоджень також   не надходило. Особи поліцейських, які причетні   до інциденту, встановлено.

Правоохоронці з‘ясовують усі обставини можливого інциденту та водночас звертаються до очевидців з проханням надати свідчення та відеодокази причетності до правопорушення поліцейських.

Про результати перевірки буде повідомлено додатково, повідомляє прес-служба ГУНП.

* * *

Тим часом Ужгородською місцевою прокуратурою зареєстровано кримінальне провадження за повідомленням місцевих інтернет - видань про побиття ужгородця на одній з вулиць обласного центру, повідомив керівник Ужгородської місцевої прокуратури Дмитро Кириленко.

Наразі в рамках вказаного провадження перевіряється оприлюднена інформація. За результатами досудового розслідування їй буде надана відповідна правова оцінка.

Попередня правова кваліфікація за ч.2 ст.365 КК України (перевищення влади або службових повноважень працівником правоохоронного органу).

Матеріали провадження будуть скеровані до ТУ управління ДБР розташованого у м. Львові (юрисдикція якого поширюється на територію Закарпатської області) для проведення подальшого досудового розслідування.

* * *

Нижче скрін свідка та постраждалого, який в одній з ужгородських Фейсбук-груп розповідає про подію.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат