Правоохоронці припинили діяльність банди рекетирів у Закарпатті

29.11.2019 23:52 КРИМІНАЛ

За процесуального керівництва прокуратури Закарпатської області здійснюється досудове розслідування у кримінальному провадженні щодо групи осіб, які вимагали гроші у місцевих приватних підприємців, а коли ті відмовлялись платити – знищували їх майно.

В рамках даного провадження процесуальними прокурорами прокуратури області, слідчими Нацполіції та співробітниками УСБУ в Закарпатській області проведено ряд обшуків у Мукачеві, Мукачівському та Тячівському районах.

За результатами обшуків вилучено декілька автомобілів, рушницю, мисливський карабін та боєприпаси до них, мобільні телефони. У ході огляду помешкання одного із мукачівців, правоохоронці виявили пакетики з, ймовірно, наркотичними речовинами, які наразі скеровані для проведення експертизи.

У межах цього ж провадження, за погодження процесуального прокурора прокуратури Закарпатської області слідчими поліції повідомлено про підозру мукачівцю, який, за версією слідства, у ніч на 24 серпня 2019 року, вистрелив з гранатомету по місцевому супермаркету у м. Тячів.

За клопотанням прокурора, судом обрано підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення понад 500 тис грн застави. Наразі чоловік утримується під вартою.

Окремим епізодом перевіряється причетність фігурантів до стрілянини у одному з парків Мукачева 31 серпня 2019 року. Тоді, 23-річний мешканець Чинадієва отримав поранення із травматичного пістолету. Нападники після стрілянини втекли на позашляховику «Lexus».

Прокуратура Закарпаття

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат