Ужгородець завдав травми поліцейському під час затримання

25.11.2019 13:25 КРИМІНАЛ

Під час опрацювання виклику про домашнє насильство в обласному центрі тілесні ушкодження отримав працівник поліції.

24 листопада на лінію «102» надійшло повідомлення від мешканки Ужгорода. Жінка заявила, що син ображає її та не реагує на зауваження. Для з’ясування обставин події за викликом виїхали працівники мобільної групи з протидії домашньому насильству.

Прибувши за вказаною адресою, поліцейські з’ясували, що образи та приниження з боку власного сина, 30-річного ужгородця, зазнала жителька обласного центру.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік поводився агресивно,   на зауваження поліцейських   не реагував та з ножем в руках погрожував вбивством. При його затриманні працівник поліції отримав ножове порання пальця на правій руці.

30-річного порушника доставили до відділку поліції. Знаряддя злочину-ніж, вилучено.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Слідчі Ужгородського   відділу поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Йдеться про умисне заподіяння працівникові правоохоронного органу побоїв, легких або середньої тяжкості тілесних ушкоджень у зв’язку з виконанням цим працівником службових обов’язків, що   карається-   обмеженням або позбавленням волі на строк до п’яти років.

Наразі вирішується питання про затримання ужгородця   у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомлення йому про підозру у злочині.

Прес-служба поліції

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат