Закарпатське ОУЛМГ зобов`язало провести службову перевірку

01.02.2019 17:54 КРИМІНАЛ

Днями в соціальній мережі facebook було опубліковано інформацію про випадки браконьєрства на межі Тячівського та Рахівського районів. Користувач соціальної мережі звинувачує у дописі працівника ДП «Великобичківське ЛМГ». У зв’язку з цим, Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства повідомляє:

Закарпатське обласне управління лісового та мисливського господарства зобов`язало керівникв ДП «Тячівське ЛГ» та ДП «Великобичківське ЛМГ» провести службову перевірку стосовно фактів, висвітлених в соціальній мережі facebook щодо полювання працівниками лісової охорон ДП «Великобичківське ЛМГ» на території районної організації УТМР Тячівського району із обов`язковим письмовим поясненням сторін.

Згідно отриманих письмових пояснень від працівників ДП «Великобичківське ЛМГ», інформація що наведена в інтернет мережі, а саме участь у незаконному полюванні – не достовірна.

У цей самий час управління в межах свої повноважень, звернулося офіційним листом до користувача мисливських угідь – районна організація Тячівська УТМР, який згідно ст. 30 ЗУ «Про мисливське господарство та полювання» зобов`язаний здійснювати охорону державного мисливського фонду, мисливських угідь наданих в користування Закарпатською обласною радою, з проханням надати інформацію про приписи, протоколи затримань, інформацію про складені протоколи порушень правил полювання, поводження з зброєю, затверджені списки списки відстрільних бригад по АЧС   на території мисливських угідь Тячівської районної організації УТМР, які можуть мати відношення до висвітленої інформації в мережі інтернет.

Також повідомляємо, що ДП «Тячівське ЛГ» та Тячівська районна організація УТМР звернулися до Національної поліції, які уповноважені ініціювати та розглядати справи про кримінальні правопорушення з клопотанням провести розслідування про можливе незаконне полювання на території мисливських угідь Тячівської районної організації УТМР.

Прес-служба v

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат