На Тячівщині в ДТП загинула пенсіонерка

08.11.2019 19:32 КРИМІНАЛ

У смт. Солотвино водій мікроавтобусу «Mercedes-Benz Vito» здійснив наїзд на пішохода-пенсіонерку. Від отриманих травм потерпіла померла.

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 7 листопада. Ввечері, близько 18.00 год, до Тячівського відділу поліції надійшло   повідомлення від медиків швидкої допомоги про те, що ними доставлено до лікарні 62-річну жінку, жительку Солотвина, яка отримала травми внаслідок автопригоди.

Прибувши за викликом, поліцейські   встановили, що водій мікроавтобусу «Mercedes-Benz Vito», 38-річний   солотвинець, рухаючись по вул. Спортивна, допустив наїзд на жінку-пенсіонерку. Від отриманих травм потерпіла   померла в лікарні.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвели до смерті потерпілої, слідчі відділу з розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Закарпаття внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України.

Водія   освідчили. За кермом чоловік перебував тверезий. У справі буде призначено відповідні експертизи, у ході яких   слідчі з’ясують усі обставини даної автопригоди.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат