Посадовця ДСНС засуджено за хабарництво на 5 років з конфіскацією майна

23.10.2019 16:15 КРИМІНАЛ

Вироком Ужгородського міськрайонного суду обвинуваченого засуджено до 5 років 6 місяців позбавлення волі з трьохрічним позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах та посади, пов’язані із в виконанням функцій представника влади та із конфіскацією всього належного йому майна.

У ході судового розгляду справи доведено, що обвинувачений, перебуваючи у статусі виконувача обов’язків заступника начальника управління, використовуючи службове становище, вимагав та отримав 21 тис грн від керівника місцевого підприємства за погодження дозвільних документів.

Не дивлячись на невизнання обвинуваченим своєї вини та заперечення сторони захисту, на підставі наданих доказів, суддя Ужгородського міськрайонного суду погодився із доводами прокурора прокуратури Закарпатської області та визнав обвинуваченого винним у інкримінованому злочині.

Відповідно до проголошеного вироку, уже колишньому посадовцю ДСНС в Закарпатській області призначено покарання у вигляді 5 років та 6 місяців позбавлення волі з позбавленням права обіймати посади в правоохоронних органах та посади, пов’язані із в виконанням функцій представника влади на 3 роки та конфіскацією всього належного йому майна.

Наразі очікується на вступ вироку у законну силу.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат