Прокуратура затвердила підозру нападнику на ужгородського журналіста телеканалу СТБ Віталія Глаголу

23.10.2019 13:57 КРИМІНАЛ

Повідомлено про підозру ужгородцю в спричиненні умисного легкого тілесного ушкодження та умисному заподіянні журналісту легких тілесних ушкоджень у зв’язку із здійсненням цим журналістом законної професійної діяльності.

Як встановлено в ході досудового розслідування підозрюваний, знаючи, що потерпілий працює медійником одного з центральних телеканалів, умисно вдарив журналіста по обличчю під час здійснення ним відеозйомки, - повідомляє прес-служба Прокуратури.

Мова йде про події, які мали місце у травні 2018 року. Тоді власник кінотеатру «5 елемент», що знаходиться у ТЦ "Токіо" перебуваючи в нетверезому стані накинувся на журналіста. При цьому на місці злочину також перебували патрульні.

Як повідомляє сам постраждалий, підозрюваному вручили підозру під об'єктив поліцейської камери, оскільки раніше він не хотів його брати.

Триває подальше досудове розслідування.

Нагадаємо, що того дня Віталій Глагола став свідком конфліктної ситуації, коли дівчина-клієнтка закладу вказала персоналу на те, що в кафе кінотеатру їй дали не таке замовлення, яке презентоване в меню. На дівчину грубо накинувся персонал, а Глагола почав фіксувати ситуацію на відео. Після чого дісталося і журналісту.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат