Мукачівські поліцейські розкрили два грабежі, один з яких скоїли неповнолітні

08.10.2019 15:17 КРИМІНАЛ

Співробітники кримінальної   поліції Мукачівського відділу встановили осіб, які пограбували місцевого жителя та супермаркет. Серед грабіжників – двоє неповнолітніх. За обома фактами розпочато слідство.

До Мукачівського відділу поліції надійшло повідомлення від 49-річного   жителя міста про те, що двоє невідомих відкрито викрали у нього гроші та мобільний телефон.

Грабіжниками виявилися двоє неповнолітніх мукачівців віком 16 та 17 років. На вул. Ринковій у Мукачеві юнаки підбігли до чоловіка, штовхнули його, вирвали з рук телефон та втекли.

За ч.2 ст.186 (Грабіж,   поєднаний   з насильством) Кримінального   кодексу України відкрито слідство. Мобільний телефон правоохоронці вилучили та направили на експертизу.

Ще один грабіж з продуктового магазину на вул. Я. Мудрого розкрили працівники поліції. Раніше судимий 28-річний чоловік відкрито заволодів товаром на суму понад тисячу гривень та втік. Факт пограбунку був зафіксований камерами відеонагляду у продуктовому супермаркеті. За даним фактом відкрито кримінальне провадження. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат