На Великоберезнянщині чоловік побив до смерті дружину

06.09.2019 21:28 КРИМІНАЛ

У селі Тихий Великоберезнянського району чоловік завдав смертельних побоїв своїй дружині, а сусідам повідомив, що знайшов дружину мертвою. Поліція з’ясувала обставини скоєння злочину та затримала потенційного вбивцю.

Вчора, 5 вересня, о 18:08 до поліції Великоберезнянщини, надійшло повідомлення від мешканки села Тихий Великоберезнянського району. Жінка заявила, що до неї звернувся її знайомий, 48-річний місцевий житель, який каже, що вдома виявив мертвою свою 45-річну дружину.

За викликом виїхала слідчо-оперативна група та криміналістична лабораторія поліції Закарпаття. За висновком, судмедексперта, саме побої, нанесені жінці і призвели до її смерті.

У смертельному побитті закарпатки підозрюється її чоловік, який, намагаючись заплутати слідство та уникнути відповідальності, попередньо повідомив неправдиву інформацію щодо злочину.

Чоловіка затримано у порядку статті 208 КПК України. Тіло жінки направлено на експертизу для встановлення остаточних причин смерті. Тим часом у поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження, що призвело до смерті потерпілої.

У справі триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області:
https://zk.npu.gov.ua/news/rozkrittya/na-zakarpatti-policziya-zatrimala-cholovika-yakij-pobiv-do-smerti-svoyu-druzhinu/

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат