Судитимуть розбійників, які пограбували АЗС у Мукачеві і вбили працівника станції

04.09.2019 11:19 КРИМІНАЛ

Прокуратурою затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно двох мукачівців, які у лютому 2019 року, скоїли розбійний напад на одну з АЗС у   Мукачеві, під час якого, було вбито працівника станції.

В ході досудового розслідування встановлено, що троє підозрюваних, близько 19 год вечора, проникли на територію паливного складу, де на той момент знаходився 21-річний потерпілий - оператор вказаної АЗС.

Один з розбійників під час нападу залишився на вулиці, а двоє інших - нанесли серію ударів працівнику станції.   Від отриманих тілесних ушкоджень, потерпілий загинув на місці події.

Обшукавши АЗС, зловмисники знайшли та забрали з собою 3430 грн., після чого втекли з місця події на припаркованому неподалік автомобілі, де їх очікував четвертий спільник.

Через кілька тижнів після нападу, поліція розшукала перших причетних до злочину.

Дії підозрюваного, який за матеріалами досудового розслідування, безпосередньо наносив удари кваліфіковані за п.6 ч.2 ст.115 КК України (умисне вбивство, вчинене з корисливих мотивів) та ч.4 ст.187 КК України (розбій вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням в інше приміщення та заподіянням тяжких тілесних ушкоджень).

Дії іншого затриманого (який на момент вбивства знаходився на вулиці) кваліфіковані за ч.3 ст.187 КК України (розбій, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням в інше приміщення).

Наразі підозрювані утримуються під вартою.

Матеріали, щодо двох інших співучасників виділені в окреме кримінальне провадження. Їх особи встановлені. Вони оголошені в розшук.

Дії водія автомобіля кваліфіковані за ч.3 ст.187 КК України, іншого зловмисника, який, як встановлено слідством, також безпосередньо наносив удари потерпілому, кваліфіковані за п.6 ч.2 ст.115 КК України та ч.4 ст.187 КК України.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат