Хустські поліцейські затримали чоловіка, який підозрюється у вбивстві

07.07.2019 17:53 КРИМІНАЛ

Працівники Хустського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за фактом вбивства чоловіка в селі Нижнє Селище. Фігуранта справи, підозрюваного в злочині, поліцейські затримали і помістили до ІТТ.

Вчора, 6 липня, о 23:45, правоохоронці отримали повідомлення про бійку в одній з кав’ярень села Нижнє Селище Хустського району, внаслідок якої помер чоловік.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що 33-річний житель с.Нижнє Селище відпочивав разом зі своїми знайомими в місцевій кав’ярні.

Між ними та іншими особами, які підійшли до закладу, раптово виник конфлікт. Сварка переросла в бійку, під час якої один з учасників спричинив удар по голові дерев’яною палицею 33-річному місцевому мешканцю. Від отриманих травм чоловік помер на місці події.

Правоохоронці провели комплекс необхідних оперативно-розшукових дій, встановили осіб, причетних до злочину, і затримали в порядку статті 208 КПК України підозрюваного у вбивстві чоловіка. Ним виявився 30-річний, раніше судимий за незаконне заволодіння транспортним засобом та крадіжки, мешканець села Драгово Хустського району.

За фактом слідчі Хустського відділу поліції відкрили кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (Умисне вбивство). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. Фігурант справи доставлений до ізолятора тимчасового тримання. Сьогодні йому буде повідомлено про підозру у вчиненні злочину. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат