У Косино чоловік облив себе бензином і підпалив

13.05.2019 13:39 КРИМІНАЛ

Минулими вихідними на Закарпатті у пожежах загинули двоє людей. Ще двоє опинилися на лікарняних ліжках.

У селі Косино Мукачівського району за поки невстановленої причини отримали опікові травми двоє громадян 1976 та 2000 років народження.   Інформація про травмування людей до рятувальників надійшла о 22:00 від чергового лікаря Мукачівської центральної районної лікарні. У чоловіка лікарі діагностували термічні опіки 70% тіла, його стан важкий. У його 19-річної доньки – опікові травми верхніх та нижніх кінцівок, стан - середньої важкості. Підрозділи ДСНС на подію не залучалися. Обставини випадку з’ясовують правоохоронні органи.

За інформацією поліції,чоловік облив себе бензином, потім підкурюючи сигарету, загорівся. Донька намагалася загасити полум'я ы тому також постраждала.

У с. Копинівці Мукачівського району зайнялася кімната у приватному житловому будинку. У ході приборкання вогню всередині палаючого помешкання рятувальники виявили тіло власниці будинку 1969 року народження.

У с. Н. Бистрий Хустського району загинув 57-річний житель. Тут такж загорівся будинок в якому мешкав загиблий.

Загалом з початку року на території Закарпатської області у вогні вже загинуло   28 людей, серед яких одна дитина, ще 19 дорослих та одна дитина отримали різного ступеню важкості опікові травми, - повідомляє прес-служба ДСНС.

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат