Закарпатці платять за фіктивну реєстрацію авто на іноземних номерах

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 09.01.2018 20:47 КРИМІНАЛ

Поліція застерігає від сумнівних фінансових операцій в мережі.

Співробітники Мукачівського районного відділення поліції звертаються до громадян з проханням обережно купувати товари в мережі Інтернет, щоб не стати жертвою шахраїв.

На Мукачівщині з початку року зафіксовано аж два випадки внесення завдатку за авто, яке клієнти так і не отримали.

З початку року до Мукачівського районного відділення поліції надійшло вже два повідомлення про подібні шахрайства. На одному із популярних сайтів оголошень про купівлю-продаж товарів з’явилася інформація про можливість оформлення автомобіля іноземної реєстрації на жителів Закарпаття. В обох випадках клієнтам пропонували придбати автомобіль «Volkswagen», продавець просив завдаток на оформлення документів, які реєстрували б авто в Україні. Таким чином жителі двох сіл Мукачівського району позбулися 5 та 8,5 тисяч гривень. За обома фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 ККУ, тобто шахрайство. Таке правопорушення карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Тож поліція Мукачівщини застерігає громадян не мати справи з подібними продавцями, а у випадку виявлення таких оголошень – звертатися до поліції на лінію «102».

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат