Гвалтівнику з Дубриничів загрожує вісім років тюрми

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 23.03.2018 19:00 КРИМІНАЛ

Поліція Ужгорода затримала ґвалтівника та перекваліфікувала кримінальне провадження.

Співробітники Ужгородського відділу поліції перекваліфікували кримінальне провадження за фактом нанесення тілесних ушкоджень та повідомили жителю Перечинщини про підозру у зґвалтуванні та нанесенні тяжких побоїв ужгородці.

Вчора, 22 березня, після проведення всіх необхідних слідчо-оперативних дій співробітники Ужгородського відділу поліції обгрунтували причетність 24-річного жителя Дубриничі Перечинського району до двох тяжких злочинів. Чоловіку вже повідомлено про підозру у нанесенні тяжких тілесних ушкоджень та зґвалтуванні.

Поліція перекваліфікувала кримінальне провадження за фактом побиття на більш суворе: з 125 ККУ на початку розслідування, на 121 ККУ. Санкція статті передбачає покарання до восьми років позбавлення волі. Суд вибрав йому міру запобіжого заходу у вигляді тримання під вартою. Підозрюваного помістили в ізолятор тимчасового тримання. Слідство у справі триває.

Нагадаємо, 25 лютого в Ужгороді на 24-річну дівчину напав її квартирант. Одноліток вдарив її в обличчя, а коли потерпіла впала, наніс ще п’ять ударів, після чого зґвалтував.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : Дубриничізгвалтування

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат