В Мукачеві чоловік продавав гранату

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 16.03.2018 12:53 КРИМІНАЛ

Поліцейські Мукачівського відділу поліції встановили особу і затримали 39-річного місцевого мешканця, який намагався продати бойову гранату із запалом до неї. За фактом незаконного поводження із бойовими припасами правоохоронці розпочали кримінальне розслідування.

Вчора, 15 березня, близько 11.30 год, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік на площі Кирила і Мефодія у м.Мукачеві продає предмет, схожий на бойову гранату.

Правоохоронці слідчо-оперативної групи відділу, які прибули на місце,виявили чоловіка, який пропонував перехожому купити небезпечний предмет. Ним виявився раніше судимий 39-річний мукачівець. Під час поверхневого огляду в сумці чоловіка поліцейські виявили бойову гранату РГД-5 та запал до неї. Затриманий пояснив, що гранату нібито знайшов і мав намір продати.

За даним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 за ст.263 Кримінального кодексу України "Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами". Вилучені боєприпаси поліція направила на дослідження.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : Мукачевограната

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат