Поліція перевіряє підозрілих осіб, що прибувають в Закарпаття

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 15.03.2018 23:10 КРИМІНАЛ

На спецпосту поліції в Нижніх Воротах, що у Воловецькому районі Закарпаття, працівники поліції виявили в кількох іногородніх автомобілях наркотичну речовину та предмети, схожі на холодну зброю. За даним фактом поліція розпочала перевірку.

Закарпатська поліція продовжує нести службу в посиленому варіанті, забезпечуючи правопорядок і публічну безпеку в краї. Зокрема, правоохоронці на спецпостах на в’їзді в область перевіряють автотранспорт.

Так, сьогодні вранці на спецпосту Нижні Ворота, що на Воловеччині, увагу патрульних привернули кілька автомобілів з реєстраційними номерами інших регіонів України. Ці транспортні засоби в’їхали на територію Закарпаття з інтервалом у півтори години. Оскільки водії та пасажири вели себе підозріло, правоохоронці прийняли рішення ретельніше оглянути салони та речі осіб, які перебували в цих авто.

Під час зовнішнього огляду автомобіля з реєстрацією Житомирської області виявлено речовину, схожу на марихуану, вагою близько 5 грамів. Ще в одному автомобілі на житомирській реєстрації виявлено предмет, схожий на телескопічний кийок, а в автомобілі з номерами Київської області – дерев’яну біту. Крім того, у салоні мікроавтобуса з номерами Миколаївської області поліцейські виявили три ножі, газовий балончик і балаклаву.

Як пояснили водії і пасажири автомобілів, вони приїхали на Закарпаття відпочити і за попередньою інформацією – не знайомі між собою.

Наразі поліція документує факти незаконного поводження зі зброєю та незаконне зберігання наркотичних речовин. Усі події зареєстровані в журналі єдиного обліку, триває перевірка. Всі вилучені предмети направлено на експертизу.

Закарпатська поліція працюватиме в посиленому варіанті несення служби до 18 березня.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : тітушки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат