В Іршаві поліція разом з громадськими активістами закрили ігровий зал

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 13.03.2018 23:38 КРИМІНАЛ

Працівники Іршавського відділення поліції разом з членами громадського формування виявили факт надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу в одному з кафе міста Іршава. За даним фактом розпочато розслідування.

Поліцейські Іршавського відділення разом з членами місцевого громадського формування «ПРАЙД Закарпаття» під час проведення відпрацювання райцентру отримали інформацію про надання незаконних послуг у сфері грального бізнесу одним із приватних підприємців міста.

Учора, 12 березня, правоохоронці здійснили санкціонований судом обшук у місцевому кафе, де виявили та вилучили два системні блоки, які незаконно використовувалися з метою здійснення гри. Вилучену апаратуру направлено на експертизу.

Як прокоментував в.о.начальника Іршавського відділення поліції майор Василь Негря, цей злочин було розкрито завдяки співпраці поліції з громадськістю. За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ст.203-2 Кримінального кодексу України (Зайняття гральним бізнесом). Такі дії караються штрафом від десяти до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Триває слідство у справі.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : іршаваігровий зал

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат