За минулу добу нетверезі водії скоїли ДТП, серед них жінка. У іншого водія виявили наркотики

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 09.03.2018 13:31 КРИМІНАЛ

 

За минулу добу виявлено три випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння Мукачівському, Перечинському та Іршавському районах. Ще в одного водія на Іршавщині поліцейські вилучили наркотики та кастет.

У Перечині вночі патрульні зупинили автомобіль «Pеugeоt», який рухався без увімкненого світла. За кермом перебувала нетвереза жінка. Водійського посвідчення вона не мала. Цю жінку вже притягали до адмінвідповідальності за керування в стані алкогольного сп’яніння.

Уночі в поліцію Мукачівщини надійшло повідомлення про ДТП в селищі Кольчино. На місці події виявлено автомобіль «Тоyоtа Cоrоlla», який в’їхав у паркан приватного обійстя. За кермом перебував нетверезий житель села Кленовець. Від проходження медосвідування водій відмовився, тож на підставі візуального висновку лікаря поліцейські склали на правопорушника адмінпротокол про керування в стані алкогольного сп’яніння, ще один - за скоєння ДТП та вилучили водійське посвідчення.

У селі Дубрівка Іршавського району поліцейські зупинили автомобіль «ВАЗ-2101», на якому не освічувався задній номерний знак. За кермом автомобіля перебував житель села Локіть, який взагалі не має водійського посвідчення та не є власником даного авто. Юнак мав явні ознаки алкогольного сп’яніння, але від проходження медосвідування відмовився. В присутності свідків на правопорушника склали відповідні адмінпротоколи та відсторонили від керування.

В Іршаві поліцейські зупинили автомобіль «Nіssan Mіcra», в якому виявили наркотики. Про те, що містом їздить автомобіль марки «Nіssаn», водій якого може мати наркотики, поліцію повідомив небайдужий громадянин. За кермом авто перебував місцевий юнак, котрий поводився неадекватно, намагався втекти від поліцейських. Під час огляду автомобіля правоохоронці виявили в бардачку 30 поліетиленових пакетів з марихуаною, загальною вагою близько 200 грамів, а ще — електронні ваги та металевий кастет.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : алкогольНаркотикиДТП

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат