За минулу добу в області крали гроші, телефони та парфуми

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 07.03.2018 17:13 КРИМІНАЛ

Поліція оперативно встановила особи злочинців.

На Виноградівщині 35-річна жінка викрала з автомобіля жителя Хустщини 1500 гривень та іноземну валюту. Напередодні потерпілий підвозив у своєму авто двох жінок, одна з яких і скоїла крадіжку. Частину грошей жінка повернула потерпілому.

У селі Чома на Берегівщині працівник навчального закладу з приміщення класу викрав смартфон «Samsung Galaxy». Постраждав учень 10-го класу. Слідчі встановили, що впродовж одного з уроків, коли школярі були на фізкультурі, невідомий проник до класу і викрав смартфон. Виявилося, що до крадіжки причетний працівник начального закладу.

У Виноградові 17-річний мешканець Королево обікрав автомобіль. Із автівки зник телефон, що належав 20-річному жителю Новоселиці. Після викрадення неповнолітній подарував телефон своїй дівчині. Крадій підозрюється у ряді інших крадіжок скоєних на території Виноградівщини.

У Репинному, що на Міжгірщині пограбували мешканця села Запереділля. 43-річний постраждалий повідомив, що наприкінці лютого у Репинному у нього відібрали телефон. Прикмети злочинця чоловік запам’ятав. Грабіжником виявився 46-річний житель Репинного.

У Рахові також затримано 27-річного грабіжника. Раніше судимий місцевий мешканець пограбував крамницю, забравши три флакони парфумів. Парфуми як речовий доказ вилучили. У справі триває слідство.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : репиннерахівКоролевоХустЧома

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат