У пенсіонера з підсобки вкрали: гриль, сани, швабру, сковороду, каністру та магнітофон

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 01.03.2018 17:33 КРИМІНАЛ

За добу поліція Закарпаття викрила десятьох осіб, що причетні до чотирьох крадіжок. Три з них сталися в Ужгороді, одна у Виноградові.

В Ужгороді поліцейські розшукали причетних до викрадення предметів побуту з підсобного приміщення, що належить пенсіонеру з Ужгорода. Злодії викрали електрогриль, дитячі сани, швабру, сковороду, каністру та магнітофон. Вияснилося, що до злочину причетні четверо осіб. Троє мукачівців та один берегівчанин.

Аналогічна ситуація сталася і на одному з підприємств, що знаходиться на вулиці Паризької Комуни. Поліцію викликав охоронець. З території установи викрали металобрухт. До злочину причетні четверо жінок, усі — мешканки села Холмок.

Ще одна крадіжка в Ужгороді сталася у магазині, що розташований на проспекті Свободи. Зі стелажу вкрадено пляшку віскі. Про крадіжку заявив охоронець магазину. Поліцейські затримали 50-річного ужгородця і вилучили викрадений алкоголь.

Виноградівські слідчі, розшукали причетного до викрадення телефону у жительки смт Королево. У скоєнні правопорушення підозрюється 24-річний місцевий мешканець.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : барахловіскарь

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат