За добу закарпатські поліцейські розкрили 8 крадіжок

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 24.02.2018 11:50 КРИМІНАЛ

 

На Берегівщині, Іршавщині, Виноградівщині, Рахівщині, Ужгородщині та Свалявщині протягом останньої доби правоохоронці розкрили 8 крадіжок.

Поліція Іршавщини затримала 38-річного жителя села Білки, який обікрав свою сусідку та ще одну односельчанку. Із гаражного приміщення 42-річної жінки підозрюваний виніс бензопилу та шліфувальну машинку, а з підсобного приміщення будинку 73-річної пенсіонерки — 4 упаковки шурупів.

Берегівські правоохоронці розкрили крадіжку телефонного кабелю довжиною 250 метрів (на фото). Поліцейські провели розслідування, встановили особи підозрюваних, та з’ясували, що злочин скоїли двоє хлопців із села Фанчиково. Підозрювані віком 18 та 16 років проживають по-сусідству.

Виноградівські поліцейські затримали 40-річного місцевого мешканця разом зі своїм 17-річним сином, які викрали підкладки до недіючої залізничної колії.

Патрульна поліція села Верхнє Водяне, що на Рахівщині, затримали підозрювану в крадіжці телефону. Потерпілий, 52-річний місцевий житель, розповів поліцейським, що залишив мобільний на підзарядці на порозі будинку. Цим скористалася його односельчанка. Речовий доказ у підозрюваної в крадіжці 32-річної жінки вилучили.

Працівники Ужгородського відділу поліції затримали 18-річну жительку села Ірлява, яка підозрюється у крадіжці золотого ланцюжка у мешканки Ужгорода.

Також ужгородські поліцейські затримали 44-річного жителя Сваляви, який підозрюється у викраденні водяних насосів у мешканця обласного центру.

А у Сваляві поліцейські затримали раніше судимого за крадіжку у 31-річного жителя села Черник. Чоловік підозрюється у викраденні пульверизатора, що належить його 62-річній односельчанці.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : крадіжки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат