За добу закарпатські поліцейські розкрили 5 крадіжок

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 21.02.2018 22:49 КРИМІНАЛ

В Ужгородському, Мукачівському, Берегівському та Іршавському відділеннях поліції правоохоронці затримали підозрюваних у п’яти крадіжках. Усі речові докази поліцейські вилучили та передадуть власникам.

51-річна берегівчанка повідомила на лінію «102» про крадіжку з її будинку. З приміщення викрали WI-FI-роутер, електроваги та 5 літрів домашнього вина. За кілька годин злодія затримали. ним виявився 31-річний мешканець Сваляви. Чоловік вже має судимість за скоєння аналогічного злочину.

Одразу дві крадіжки вдалося розкрити працівникам Ужгородського відділу поліції.

Один злочин стосувався викрадення картин та речей домашнього вжитку із квартири по вулиці Тельмана. Власник житла, 57-річний місцевий житель, розповів, що в квартирі не проживає. Проте коли навідався до помешкання, виявив розбите вікно та відсутність багатьох речей. Поліцейські встановили фігурантів злочину — 39-ти та 17-річного ужгородців, раніше судимих за крадіжки.

Інший розкритий злочин стосувався викрадення акумуляторної батареї з автомобіля ужгородця. Вказану річ поліцейські повернуть власнику після проведення необхідних експертиз. Затриманий 19-річний житель Ужгорода.

Мукачівські поліцейські оперативно розкрили крадіжку мобільного телефона. Потерпіла, 36-річна місцева жителька, залишила мобільний для підзарядки у технічному приміщенні місцевого ресторану. 27-річний мукачівець, після затримання, віддав телефон.

У селі Собатино (Іршавщина) з подвір’я 39-річної жінки викрали металобрухт та пошкодили вікно будинку. Підозрювана — 41-річна жителька села.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : крадіжки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат