Сьогодні поліція Закарпаття розкрила 5 дрібних крадіжок

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 20.02.2018 17:39 КРИМІНАЛ

Закарпатські поліцейські розкрили крадіжки відеокамери, грошей, дизпалива, дерев’яних брусів та труби з дому пристарілих.

Поліцейські Ужгорода майже одразу після скоєння злочину затримали 29-річного крадія. Ужгородець викрав відеокамеру з магазину на вулиці Белінського. Злочинець раніше судимий за крадіжку.

У Чинадієві з будинку місцевого жителя викрали 500 гривень. Затриманим виявився також місцевий житель, що гостював у потерпілого. Без відома господаря 43-річний чоловік узяв гроші.

У Берегові чоловік украв дерев’яну конструкцію з лавки на площі Героїв. 53-річний місцевий житель уже був судимий   за крадіжку. Речовий доказ у затриманого правоохоронці вилучили.

У Виноградові затримано трьох чоловіків 19-ти, 18-ти та 23-х років, усі місцеві. З території дому пристарілих вони викрали 7-метрову металеву трубу. Після проведення необхідних слідчих дій правоохоронці повернуть трубу закладу.

Також виноградівські правоохоронці повернули іноземцю викрадене в нього дизпаливо. 58-річний громадянин іноземної держави, маючи намір виїхати з України через КПП «Дяково», зупинився в селі Ботар. Із припаркованого автомобіля чоловіка викрали 200 літрів палива. Крадія оперативно затримали, ним виявився 27-річний житель села Неветленфолу.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : крадіжки

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат