Викрадач номерних знаків намагався дати хабара слідчому

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 20.02.2018 15:45 КРИМІНАЛ

Слідчий Ужгородського відділу поліції подав рапорт про те, що житель Львівської області, фігурант двох кримінальних проваджень щодо викрадення номерних знаків, спробував дати йому хабар у розмірі 3 тисячі доларів США.

Співробітник Ужгородського відділу поліції встановив, що до 35 епізодів викрадення номерних знаків в обласному центрі Закарпаття причетна одна і та ж особа – 27-річний житель села Суховоля Львівської області. Зловмисник вимагав у власників за повернення їх майна суму від 700 гривень і більше, залежно від вартості авто.

За цими фактами слідчий відкрив кримінальні провадження за крадіжку та вимагання. Санкції цих статей передбачають покарання у вигляді обмеження волі на строк від 5-ти до 7-ми років.

Після того, як жителю Львівщини вже повідомили про підозру і розслідування справи про викрадення номерних знаків стало добігати кінця, підозрюваний вирішив, що зможе відкупитися від покарання. Чоловік запропонував слідчому 3 тисячі доларів США за закриття справи. Працівник поліції одразу рапортував про інцидент.

Слідчі Головного управління Національної поліції в Закарпатській області спільно з управлінням внутрішньої безпеки перевірили факт спроби дати правоохоронцю хабара. За даним фактом було відкрите відповідне кримінальне провадження.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : бляхи

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат