За вихідні закарпатські поліцейські розкрили чотири крадіжки з власних помешкань та кафе

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 19.02.2018 15:18 КРИМІНАЛ

Закарпатські правоохоронці затримали сімох крадіїв. Злочини вдалося оперативно розкрити в Ужгороді, на Іршавщині, Хустщині та Виноградівщині.

В Ужгороді обікрали квартиру 35-річний місцевого жителя. Чоловік здавав в оренду квартиру, що знаходиться на вулиці Можайського. Із приміщення викрали техніку на 16 тисяч гривень: телевізор, пральну машинку, обігрівач та інше. Поліцейські затримати підозрюваного — 20-річного жителя Ужгорода, раніше судимого за крадіжку.

Трьох підозрюваних у крадіжці з дворогосподарства пенсіонерки поліцейські затримали в селі Ільниця Іршавського району. Усі затримані виявилися односельцями потерпілої. Раніше судимий 19-річний чоловік, а також двоє учнів 10-го та 11-го класів місцевої школи, проникли на подвір’я сусідки та викрали дві металеві плити (на фото), вагою близько 125 кілограмів.

Хустські поліцейські встановлюють обставини крадіжки камери відеоспостереження з меблевого магазину в селі Сокирниця. Підозрювані - 20-річний мешканець села Вонігово та 22-річний житель Хуста.

Крім того, виноградівським поліцейським вдалося швидко розкрити крадіжку з кафе у селі Дротинці. Поліція затримала 20-річного мешканця села Вонігово, який розбив вікно та проник у кафе. З каси чоловік викрав 600 гривень та 8 карток для поповнення мобільного рахунку, а також десять пачок цигарок.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : ІльницясокирницяДротинці

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат