Податківець продавав службову інформацію з бази ДФС Ужгородського району

Прес-служба прокуратури Закарпатської області 17.02.2018 22:25 КРИМІНАЛ

Працівниками слідчого відділу прокуратури Закарпатської області спільно з співробітниками відділу боротьби з корупцією та організованою злочинністю Управління служби безпеки України в області викрито при одержанні неправомірної вигоди завідувача сектору з інформаційних технологій в Ужгородській обласній державній податковій інспекції Головного Управління ДФС в Закарпатській області.

Зокрема встановлено, що податківець, зловживаючи службовим становищем, за неправомірну вигоду надавав одному з підприємців інформацію з обмеженим доступом, а саме – службову інформацію з бази ДФС Ужгородського району. За свої «послуги» працівник податкової інспекції вимагав «оплату».

Саме при одержанні від підприємця частини неправомірної вигоди сумою 250 дол. США чиновника і було затримано (загальна сума хабара - 1500$).

Наразі працівника ДПІ затримано, тривають першочергові слідчі дії.

Вирішується питання щодо оголошення фігуранту про підозру за ч.3 ст. 368 КК України (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою поєднане з вимаганням) та обрання йому запобіжного заходу.

Прес-служба прокуратури Закарпатської області

ТЕГИ : ДФС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат