Син кримінального авторитета, що стріляв в Ужгороді, сплатив 60 тис.грн і вийшов на волю

05.02.2018 22:39 КРИМІНАЛ

Сьогодні Юрій Копча, що підозрюється в стрілянині 30 січня 2018 р. у нічному барі-караоке "Соло"   в Ужгороді, вніс 60 тис. грн. застави і вийшов на волю з під варти.

Крім того, опісля цього відразу ліг на "лікарняний", скоріш за все з метою утруднити слідчі дії поліції, яка його обґрунтовано підозрює в скоєні злочину, передбаченого ч.4 ст.296 ККУ "Хуліганство".

Слід зазначити, що підозрюваний Юрій Копча, не покаявся у вчиненному, заперечує свою вину і навіть причетність до зброї, яку він намагався приховати, коли його разом із 2-а іншими закарпатцями оперативно затримала ужгородська поліція.

Нагадаю громадськості, 1 лютого 2018 р,. Ужгородський міськрайонний суд, не зважаючи на суспільно-небезпечний характер вчиненого правопорушення і особи підозрюваного, обрав Ю.Копчі запобіжний захід у виді тримання під вартою із можливістю внесення незначної застави - всього 60 тис.грн.

Слід зауважити, що цей же підозрюваний подавався закарпатською міліцією в розшук наприкінці 2011 року в зв'язку із резонансним вбивством людини на Березнянщині, в якому підозрюється його батько - кримінальний авторитет Володимир Копча,   який нещодавно здався поліції та утримується під вартою.

Віталій Грегор

Новини за темою.

ТЕГИ : копча

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат