Поліція встановлює обставини смертельної аварії на трасі Київ-Чоп

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 29.01.2018 22:19 КРИМІНАЛ

Правоохоронці з‘ясовують причини дорожньо-транспортної пригоди на трасі «Київ-Чоп», у результаті якої загинув пішохід. За фактом ДТП, поліція відкрила кримінальне провадження.

Слідчі Головного управління Нацполіції в Закарпатській області з‘ясовують обставини автопригоди на межі Ужгородського та Мукачівського району. У результаті аварії поблизу села Дубрівка загинув пішохід.

Як з‘ясували правоохоронці, трагічний інцидент трапився сьогодні, 29 січня, вранці. На відрізку автотраси «Київ-Чоп», поблизу села Дубрівка, на Ужгородщині, трапилася аварія у результаті якої загинув 56-річний житель Мукачівщини.

Слідчі встановили, що у момент наїзду на нього вантажного автомобіля «ГАЗ», під керуванням 56-річного мешканця Мукачівщини, чоловік перебігав дорогу у невстановленому місці. В результаті отриманих травм, потерпілий помер на місці аварії.

За даним фактом правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України,тобто,порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинили смерть потерпілого. Слідство у справі триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

ТЕГИ : Київ-Чоп

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат