У Мукачеві чоловік з бітою накинувся на заправника

Управління поліції охорони в Закарпатській області 29.01.2018 14:06 КРИМІНАЛ

У Мукачеві близько 5 ранку сигнал "Тривога" надійшов на пульт централізованого спостереження УПО в Закарпатській області. Допомоги поліцейських охорони потребували працівники АЗС, яка перебуває під охороною.

Вже через лічені хвилини на місце події прибув наряд реагування. До поліцейських охорони звернувся працівник охоронюваної автозаправної станції. Чоловік розповів, що на нього з невідомих причин напав один з відвідувачів АЗС. Зі слів потерпілого, нападник спочатку лаявся та погрожував йому, а потім дістав зі своєї автівки биту та намагався нанести нею тілесні ушкодження.

- Я встиг зайти в приміщення та зачинити двері, після чого невідомий сів у машину та поїхав, - розповів працівник АЗС.

На щастя, потерпілий відбувся лише ударом по руці, однак неадекватна поведінка молодика дуже його насторожила, тому він негайно натиснув "тривожну" кнопку, встановлену на заправці. Працівникам поліції охорони працівник заправки надав опис нападника та розповів, що він кермував іномаркою сірого кольору іноземної реєстрації.

Не гаючи часу, поліцейські вирушили на пошуки зловмисника. Вже через 30 хвилин неподалік від місця події поліцейські охорони побачили скупчення громадян. Коли ж зупинились, то в натовпі помітили схожого за описом чоловіка.

Поліцейські підійшли до підозрюваного для з'ясування обставин ситуації та встановлення його особи. Під час розмови чоловік зізнався у скоєному. Коли ж бійці Управління поліції охорони попросили винуватця інциденту проїхати з ними до відділу поліції для пояснення своїх дій, він у грубій формі відмовився та почав поводитись агресивно ще й щодо правоохоронців.

Для припинення правопорушення, згідно ст.ст. 44,45 ЗУ "Про Національну поліцію", поліцейським охорони довелося застосувати до агресивного чоловіка фізичну силу та спецзасіб "кайданки". Ним виявився місцевий 26-річний житель.

Правопорушника доставили до місцевого відділення поліції для з'ясування обставин події та винесення відповідного процесуального рішення. Наразі за даним фактом триває перевірка.

Управління поліції охорони в Закарпатській області

ТЕГИ : АЗС

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат