Житель Сокирниці відстрілювався з рушниці по працівникам "Закарпатобленерго"

12.09.2018 12:56 КРИМІНАЛ

Працівники акціонерного товариства намагалися відключити його будинок від лінії електромережі за несплату.

Вчора, 11 вересня, о 13:04   на службу «102» надійшло повідомлення від   мешканця села Сокирниця Хустського району про те, що його односелець, який проживає по вулиці Зеленій, стріляє з рушниці у працівників, які намагалися відключити від його будинку лінії електромережі за несплату, - повідомляє прес-служба поліції.

Господар побачив чоловіків перед власним подвір’ям, вибіг на другий поверх свого будинку і почав стрільбу з рушниці в одного з них. Іншого чоловіка власник будинку примусив під’єднати лінію електромережі.

На місце події одразу ж прибула група поліцейських, разом із керівництвом поліції області. Із чоловіком, який зачинився з рушницею в руках у власному будинку і не хотів виходити, полісмени вели переговори протягом 15 годин.

Близько 4-ої години ранку чоловік втратив пильність і був затриманий поліцейськими в порядку статті 208 КПК України. Як встановили правоохоронці, гладкоцівкова рушниця «ИЖ-18Е», з якої здійснювалися постріли, незареєстрована.

Усі обставини хуліганських дій з’ясовують слідчі. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за частиною 4 статті 296 Кримінального кодексу України (Хуліганство).

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат