На Воловеччині п"яний їздив на лісовозі, а на Перечинщині - на мотоциклі

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 24.07.2018 13:07 КРИМІНАЛ

За минулу добу працівники груп реагування патрульної поліції Закарпаття задокументували випадки керування транспортними засобами у стані алкогольного сп’яніння у Перечинському та Воловецькому районах.

У поліцію Перечинського району ввечері надійшла інформація про те, що в селі Зарічево їздить п’яний чоловік на мотоциклі. Працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вказаний мотоцикл марки «ІЖ», яким керував місцевий житель. Водій не мав документів на право керування і перебував у стані алкогольного сп’яніння. Мотоцикл затримали на спецмайданчик поліції, складено відповідний протокол.

У селі Гукливе Воловецького району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі лісовоз «УРАЛ». За кермом вантажівки перебував місцевий житель, який уже позбавлений судом права керування. Тепер він знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час проходження медосвідування в лікарні у нього виявили 2,5 проміле алкоголю. Правоохоронці склали на водія адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат