Поліція виявила нетверезого водія, якого суд позбавив права керування авто

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 19.07.2018 17:03 КРИМІНАЛ

У селі Мала Бігань Берегівського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі автомобіль марки «Chevrolet Аvео», який рухався з дальнім світлом, засліплюючи зустрічних водіїв.

Керував машиною 25-річний місцевий житель, який раніше вже попадався за керування в стані алкогольного сп’яніння і позбавлений судом права керування. Тепер він знову перебував у стані алкогольного сп’яніння. Правоохоронці склали на правопорушника адмінпротокол за повторне керування в стані алкогольного сп’яніння та відсторонили його від керування.

Ще за минулу добу поліцейські зупинили двох п'яних мотоциклістів.

У селі Імстичево Іршавського району працівники групи реагування патрульної поліції зупинили вночі незареєстрований мотоцикл марки «Hоndа», водій якого невпевнено керував. За кермом перебував 28-річний місцевий житель, який не мав водійського посвідчення та перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Другий нетверезий мотоцикліст був зупинений на автодорозі між Іршавою та селом Брід. 24-річний житель цього села керував у стані алкогольного сп’яніння незареєстрованим мотоциклом марки «Dеltа». Водійського посвідчення молодий чоловік теж не мав.

Обох мотоциклістів було відсторонено від керування транспортом та складено відповідні протоколи.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат