В Мукачеві неповнолітні пограбували 73-річного чоловіка

Відділ комунікації поліції Закарпатської області 13.07.2018 18:07 КРИМІНАЛ

Поліцейські Мукачева оперативно затримали трьох неповнолітніх, які побили та заволоділи речами 73-річного чоловіка. Суд обрав щодо злодіїв запобіжний захід – тримання під вартою.

До поліції Мукачівського відділу надійшло повідомлення про напад на 73-річного мешканця села Страбичово. Невідомі побили заявника та відібрали його майно.

Під час з’ясування всіх обставин правоохоронці встановили, що того дня потерпілий знаходився на території підприємства по вул. Пряшівській, де працює охоронцем. Чоловік побачив, як троє хлопців намагалися викрасти з території майно, на що чоловік зробив їм зауваження. Побачивши його, молодики кинули ДСП-плиту та втекли. Коли чоловік пішов забрати їі, вони повернулися та побили його. Після чого заволоділи речами потерпілого: двома мобільними телефонами та велосипедом.

Правоохоронці оперативно розкрили цей злочин, встановили особи нападників і затримали їх. Ними виявилися троє неповнолітніх мукачівців віком 15, 16 та 17 років.

Усім фігурантам справи вже повідомили про підозру у кримінальному правопорушенні за розбій, поєднаний з проникненням. В місцевому суді відносно підозрюваних обрали міру запобіжного заходу – тримання під вартою. За вказане кримінальне правопорушення законодавець передбачає покарання позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

Коментарі :


Додати коментар

 

 

 

Погода

КРИМІНАЛ

Оголошення

Архів новин

Влада

Чи влаштовує вас влада в Україні?


Влаштовує
Не влаштовує
Мені однаково


Голосувати/результат